zaterdag , 6 juni 2020
Home » Geld Verdienen » #6.01 | Verdien geld met het worden van een respondent
#6.01 | Verdien geld met het worden van een respondent

#6.01 | Verdien geld met het worden van een respondent

Waar je met het invullen van online enquêtes en het klikken op reclamemails geen hele hoge vergoeding krijgt, zijn der vergoedingen als respondent aanzienlijk hoger.

Hoe werkt het?

Bedrijven willen soms graag weten hoe hun doelgroep over bepaalde onderwerpen denkt om zo meer te weten te komen over de wensen van hun doelgroep. De onderzoeken zijn vaak op locatie, maar soms ook telefonisch of via de webcam. De vergoedingen variëren van zo’n € 15 tot maar liefst € 100 per onderzoek.

Respondenten.nl

Momenteel zijn wij lid van 2 panels namelijk Respondenten.nl & Beloonjemening. Hieronder zie je een aantal onderzoeken van Respondenten.nl:

Onderzoeken bij Respondenten.nl

Wanneer je voldoet aan de doelgroep, dan kan je je aanmelden voor één van de onderzoeken. De meeste onderzoeken op locatie zijn in omgeving Amsterdam, dus wanneer je daar woont heb je de meeste kans om uitgenodigd te worden.

Zoals je kunt zien liggen de vergoedingen relatief hoog. Vaak zitten de eventuele reiskosten in de vergoeding inbegrepen. De vergoeding wordt vervolgens binnen enkele weken op je rekening gestort:

Sinds kort werkt Respondenten.nl ook met online enquêtes waarmee je punten kunt verdienen. Bij iedere 1.000 punten ontvang je een BOL.com waardebon van € 10.

Aanmelden bij Respondenten.nl kun je hier doen.

Beloonjemening.nl

Het tweede panel waar wij momenteel lid van zijn is Beloonjemening. Beloonjemening werkt hetzelfde als Respondenten.nl:

Onderzoeken bij Beloonjemening.nl

Ook hier ontvang je een vergoeding per onderzoek. Soms zitten er ook andere onderzoeken bij. Zo was er een opdracht waarbij we 200 Nederlandse zinnen in moesten spreken. De vergoeding? € 15. Niet slecht toch?

Aanmelden bij Beloonjemening.nl kun je hier doen.

Heb jij ook nog platformen die hier niet mogen ontbreken? Laat het weten in de comments!

Reageer op dit artikel

  Abonneer  
Abonneren op