zondag , 13 juni 2021
Home » Geld Verdienen » #6.03 | Verdien geld met het invullen van enquêtes
#6.03 | Verdien geld met het  invullen van enquêtes

#6.03 | Verdien geld met het invullen van enquêtes

Veel bedrijven willen graag weten hoe consumenten denken over bijvoorbeeld hun nieuwe producten. Dit meten zij met het doen van onderzoek binnen hun doelgroep met behulp van enquêtes. Er zijn een groot aantal panels waarbij je tussen de € 0,25 en € 2,50 per ingevulde enquête krijgt.

Wij hebben al een aantal jaren ervaring met het invullen van enquêtes. Daarom hebben we de beter voor je op een rijtje gezet. Bij (bijna) iedere website hebben we inmiddels een uitbetaling uitbetaald gekregen.

Lifepoints (Voorheen Globaltestmarket)

Lifepoints is een platform waarbij je regelmatig nieuwe enquêtes hebt die je in kunt vullen. Voor iedere ingevulde enquête krijg je ‘Lifepoints’. Deze punten kan je inwisselen voor bijvoorbeeld een cadeaubon van BOL.com, maar ook PayPal tegoed. De waarde van een lifepoint is afhankelijk van de bon waarvoor je spaar.

Spaar je voor een BOL.com cadeaubon dan komt 1 lifepoint overeen met 1,1 cent. Wil je liever PayPal tegoed, dan is de waarde van 1 lifepoint 0,8 cent. De vergoeding van enquetes variëren van 40 tot soms wel 200 lifepoints, afhankelijk van de lengte en achtergrond van de enquête.

Panelclix (via Euroclix)

Panelclix is onderdeel van Euroclix waar je naast het invullen van enquêtes ook geld kunt verdienen met online aankopen en op het klikken van reclame e-mails. Het aantal enquêtes wat je hier kunt verwachten ligt op 1 tot enkele per week. Euroclix werkt met clix, waarbij 1 clix overeenkomt met € 0,01. Wanneer je echter lang doorspaart, dan kan de waarde van 1 clix oplopen tot € 0,0170 (+ 70%)

De vergoeding per enquête is ook hier sterk afhankelijk van het soort en de duur van de enquête, dus deze kan tussen de € 0,30 en € 2,50 liggen.

Opinionbar

Opinionbar is onderdeel van Matrixlab waarbij je meestal tussen de € 0,75 en € 1,00 per enquête ontvangt. Persoonlijk vinden we de enquêtes redelijk aan de saaie kant. Je kunt ongeveer 2 tot 5 enquêtes per week verwachten. Voordeel is dat je verdiensten gewoon op je bankrekening over kunt laten maken:

Uitbetalingen Opinionbar

Panelwizard

De website die de hoogste vergoeding heeft is Panelwizard. Hier krijg je namelijk € 0,10 voor iedere vraag. Echter zal je merken dat het aantal enquêtes een stuk lager ligt. Panelwizard maakt 2x per jaar het openstaande saldo naar je over. Per jaar ontvang je tussen de € 20 en € 40 wat je ook hieronder kunt zien:

Uitbetaling Panelwizard

Factsnapp (Nieuw)

Factsnapp is ook onderdeel van Panelwizard waarbij de focus ligt het beantwoorden van vragen via je smartphone. Hierbij heb je maar zeer kort de tijd om deze vragen te beantwoorden omdat de opdrachtgever binnen een zeer snelle tijd een onderzoek wilt houden.

Ook bij Factsnapp krijg je € 0,10 per vraag. Het aantal enquêtes ligt wel nog heel laag omdat het een nieuw product is. Op dit moment krijg maar ongeveer één enquête per maand waardoor het niet erg hard gaat. Hopelijk worden dit er in de toekomst meer!

Reageer op dit artikel

  Abonneer  
Abonneren op