donderdag , 21 januari 2021
Home » Bespaartips » Bespaartip #3.16 | Bespaar met Scoupy
Bespaartip #3.16 | Bespaar met Scoupy

Bespaartip #3.16 | Bespaar met Scoupy

Met de app ‘Scoupy’ profiteer je van hoge kortingen op geselecteerde (nieuwe) producten in de supermarkt.

Hoe werkt Scoupy?

Download de app voor android of iOS. Wanneer je Scoupy hebt geïnstalleerd zie je het ‘acties’ menu een selectie producten waar jij het product (deels) gratis krijgt.

Koop het product in de supermarkt, maak een foto van je bon en binnen 1 a 2 werkdagen heb jij het geldbedrag op je rekening staan. Let er wel op dat sommige acties niet voor iedere supermarkt geldt. Het kan dus voorkomen dat je het product persé bij een bepaalde supermarkt moet kopen om in aanmerking te komen voor de cashback.

Hoeveel korting krijg ik bij Scoupy?

Per actie verschilt de korting. De korting bedraagt tussen de 50% en 100%. Soms krijg je dus het volledige aankoopbedrag terug. Naast korting op losse producten heeft Scoupy ook ‘deals’ waarbij je bijvoorbeeld een boodschappenpakket voor een lage prijs kunt kopen. Let wel op dat hier vaak ook bonnen van bijvoorbeeld tijdschriften bij zitten, waardoor de korting hoger lijkt dat hij is.

Moet ik verder nog ergens op letten bij Scoupy?

Probeer alleen producten te kopen die je echt interessant lijken en deze niet gaat kopen omdat je toevallig 50% korting krijgt. Vergeet daarnaast niet de kassabon te vragen aan de kassa, want kan je geen cashback ontvangen.

Wat zijn jouw ervaringen met Scoupy? Laat het hieronder weten in de comments.

Reageer op dit artikel

  Abonneer  
Abonneren op