zaterdag , 31 juli 2021
Home » Bespaartips » Bespaartip #5.01 | Bespaar op je aankopen met cashback
Cashback.nl

Bespaartip #5.01 | Bespaar op je aankopen met cashback

Wist je dat je bijvoorbeeld bij BOL.com tot 4% van je aankoopbedrag terug kunt krijgen? Dit kan door middel van cashback te ontvangen over je online aankopen.

Hoe werkt het?
Bedrijven willen graag zoveel mogelijk verkopen, ook online. Door samenwerkingen met andere websites kunnen webshops meer verkopen, omdat er op deze manier meer bezoekers naar de website komen. Om andere websites te stimuleren om bezoekers naar hun website te sturen worden zij affiliate. Hiermee geven ze commissie. Dit is een percentage of een vast bedrag die de eigenaar van de website krijgt, wanneer de bezoeker die van zijn website komt een aankoop doet bij de affiliate.

Maar hoe kan ik dan geld terug krijgen?
Er zijn een aantal websites die een deel van hun commissie terug geven aan de klant. In bovenstaand voorbeeld geeft de website van de € 15 die ze ontvangen een deel terug aan de klant, bijvoorbeeld € 10. Omdat mensen er zelf nu ook wat aan hebben wordt er veel meer via deze link gekocht.

Via welke website moet ik mijn aankoop doen?
Er zijn een groot aantal websites waarbij je een deel van je aankoop terug kunt krijgen. Hieronder vind je de websites waar wij de beste ervaringen mee hebben.

CashbackXL
CashbackXL is één van onze favoriete cashback websites. Cashbacks worden nagenoeg altijd goed gemeten en bovenal is de service zéér goed. Qua vergoeding zit cashbackXL bij de toppers qua vergoedingen:

Uitbetalingen CashbackXL
Uitbetalingen CashbackXL

Cashback.nl

Naast CashbackXL hebben we ook goede ervaringen met Cashback.nl. Wij gebruiken deze website nog niet heel erg lang, echter betalen ze tot nu toe goed uit en hebben ze vaak de allerhoogste cashbacks:

Maximale cashback op je online aankopen haal je bij Cashback.nl

Euroclix.nl

Tot slot hebben we Euroclix. Bij Euroclix kan je ook cashback ontvangen op online aankopen, echter liggen de percentages bijna altijd lager dan CashbackXL.nl en Cashback.nl.

Echter kan je bij Euroclix ook op andere manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door het invullen van enquêtes en reclames klikken die je via e-mail ontvangt. Voor het invullen van een enquête ontvang je meestal tussen de 30 en 250 clix, afhankelijk van de lengte. Op het klikken van een betaalde e-mail ontvang je 1 clix.

Euroclix werkt met clix, waarbij 1 clix een waarde heeft van € 0,01. Hoe meer clix je hebt hoe hoger de waarde van 1 clix wordt tot een maximum van 170%:

Hoe langer je spaart hoe hoger de vergoeding

Ook bij Euroclix hebben we alleen maar goede ervaringen en kan je hebben we ook al meerdere uitbetalingen ontvangen:

Extra tip:

Naast deze websites zijn er nog meer cashback websites. Je kunt op cashbacksvergelijken.nl per website zien welke site de hoogste cashbackvergoeding heeft. De enige website die we momenteel met klem afraden is Cashbacktotaal.nl. Hier zijn de afgelopen maanden enorm veel klachten over dat cashbacks niet uitbetaald worden. Hier hebben wij ook mee te maken gehad.

Aanbiedingen bij EuroClix

Reageer op dit artikel

  Abonneer  
Abonneren op