donderdag , 21 januari 2021
Home » Besparen op Eten & Drinken » Bespaartip #3.13 | Eet samen
Bespaartip #3.13 | Eet samen

Bespaartip #3.13 | Eet samen

Een slimme manier om geld te besparen is om samen te eten. Omdat het niet handig om elke dag bij je huisgenoten/vrienden geld te vragen, zijn er paar websites waarbij je alles makkelijk kunt regelen:

Eetlijst.nl

Eetlijst.nl is een websites waarbij je onderlinge kosten netjes kunt verdelen. Wanneer je € 10 boodschappen hebt gedaan en je eet met 4 mensen dan wordt er € 7,50 bij jou account opgeteld en gaat er € 2,50 af bij diegene die mee gegeten hebben. Wanneer je slim boodschappen hebt gedaan door te letten op de aanbiedingen kan je erg veel besparen op je maaltijden. Eetlijst kan je ook gebruiken voor huishoudelijke producten zoals wc-papier en afwasmiddel.

Wiebetaaltwat.nl

Naast Eetlijst.nl bestaat ook wiebetaaltwat.nl. Dit is een soortgelijke website die qua design er beter uitziet dan Eetlijst.nl. Bij Eetlijst.nl kan je de deelnemers zelf handmatig toevoegen. Bij wiebetaaltwat.nl moet je de gebruikers eerst via e-mai uitnodigen. Het grote voordeel van wiebetaaldwat is dat deze naast het uiterlijk ook een goed werkende app heeft.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*