donderdag , 21 januari 2021
Home » Geld Verdienen » #6.05 | Verdien geld als Mysteryshopper
#6.05 | Verdien geld als Mysteryshopper
Hoe kan je geld verdienen met je smartphone?

#6.05 | Verdien geld als Mysteryshopper

Geld verdienen met je smartphone als mysteryshopper ? Dat kan momenteel met 2 apps, namelijk Roamler en Smartspotter. Hierbij  voer je namens bedrijven opdrachten uit zoals bij supermarkten, elektronicazaken en horeca gelegenheden. Meestal is het de bedoeling dat je als mysteryshopper te werk gaat, waarbij de winkel dus niet weet dat jij een aantal foto’s aan het maken bent. Echter kan het ook voorkomen dat je je eerst moet aanmelden alvorens je de opdracht kunt uitvoeren.

Registeren bij Smartspotter & Roamler

Allereerst moet je je aanmelden bij SmartSpotter. Op dit moment is het alleen mogelijk om op uitnodiging lid te worden van SmartSpotter. Je kunt je via deze link registeren. Vervolgens krijg je een mail wanneer ze je als nieuwe spotter toelaten. Mocht je studeren in een grote stand en eigenlijk uit een dorp komen, geef dat dat dorp aan als geboorteplaats. In de grotere steden zijn vaak al genoeg spotters waardoor je meer kans maakt wanneer je je thuisadres opgeeft als woonplaats.

Hoeveel kan ik verdienen?

De vergoeding bedraagt €2 – € 20 afhankelijk van de opdracht, locatie en de tijd dat de opdracht al open staat. Je kunt wachten tot de vergoeding van een bepaalde opdracht verhoogt wordt, echter loop je dan wel het risico dat een andere SmartSpotter er met de vergoeding vandoor gaat, of dat het maximale inzendingen voor die betreffende opdracht is bereikt. Links zie je een voorbeeld van de SmartSpotter app. Je ziet direct welke opdrachten er bij jou in de buurt uitgevoerd kunnen worden. Alle opdrachten binnen een straal van 50 km worden weergegeven. Je kunt een opdracht voor maximaal 2 uur reserveren. Combineer SmartSpotter met je dagelijkse boodschappen of wanneer je een drankje wilt gaan doen in de stad. Je dient er wel op te letten dat je foto’s scherp en van goede kwaliteit zijn. Wanneer dit niet het geval is loop je namelijk grote kans dat je opdracht wordt afgekeurd.

Uitbetalingen bij Smartspotter

Wanneer je een opdracht uitvoert spaar je direct SP punten. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger je level. Bij een hoger level kan je meer opdrachten tegelijk accepteren waardoor je andere spotters te snel voor kunt zijn. Er zijn in totaal 4 levels. Je kunt er kiezen om bij een gespaard bedrag van € 20 direct uit te laten betalen, echter kan je dit ook zelf bepalen. Een paar honderd euro per jaar is zeker haalbaar.  Toch een leuk extra zakcentje!

Hetzelfde geldt voor Roamler. We merken wel dat de opdrachten de afgelopen periode steeds lastiger zijn. Dat wil zeggen dat je veel moeite moet doen voor een lage vergoeding. Zo moet je vaak zonder op te vallen 10+ foto’s maken en 20+ vragen beantwoorden voor een vergoeding van een paar euro.

Reageer op dit artikel

  Abonneer  
Abonneren op